Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Unical ontwikkelt sorteermachine voor kersen en olijven



Kleine vruchten moeten voorzichtig behandeld worden. In Italiƫ is onlangs een nieuwe technologie gepresenteerd om o.a. kersen, cherrytomaatjes en olijven uiterst zorgvuldig te kunnen sorteren, zonder dat de vruchten beschadigd raken.

Unical_200 Cherryis een Italiaanse sorteermachine voor de verwerking van fijne vruchten van kleine omvang (12/40 mm). Via een slim rollerbandsysteem "INTELL-A-VEYOR" en zachte lucht worden de vruchten direct in het water of de verpakking gelost. Een volledige bescherming wordt gegarandeerd door het pneumatische scheidingssysteem.

Dankzij de Unical_200 Cherry wordt de kwaliteit van de verwerking verhoogd terwijl de kosten gereduceerd worden met 30 tot 50%. De vruchten kunnen sneller verpakt worden terwijl beschadiging geminimaliseerd wordt. De sorteermachine is zo ontwikkeld dat iedereen hem kan bedienen. Bovendien zijn de onderhoudskosten van de machine zeer laag.

Voor meer informatie:
Unitec SpA
Via Provinciale Cotignola, 20/9
48022 Lugo (RA) - Italiƫ
Tel.: +39 0545 288884
Fax: +39 0545 288709
E-mail: unitec@unitec-group.com