Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor afvullen van vloeistoffen zoals soepen en sauzen

Prins Verpakkingstechniek ontwikkelt twin-tube verticale verpakkingsmachine

Prins Verpakkingstechniek heeft een twin-tube verticale verpakkingsmachine ontwikkeld om vloeistoffen zoals bijvoorbeeld soepen en sauzen af te vullen. De machine is uitgevoerd met een zogenaamde kopkaartenmachine waarbij de kopkaarten via ultra-sonore techniek worden aangebracht. Dit is een techniek waarbij zeer hoog frequent geluid gebruikt wordt om te sealen. Het is schoner dan de reguliere technieken en geeft meer mogelijkheden.



Het grote voordeel van deze verpakking is dat men altijd met een blanco folie kan werken om bij een productwissel enkel het magazijn van andere kopkaarten te voorzien. De kopkaarten kunnen per product bedrukt zijn waarbij tevens aan de binnenzijde nog bijvoorbeeld een recept omschreven kan worden. Uiteraard kunnen de zakjes ook met vaste stoffen gevuld worden en zelfs als blokbodemzakje voorzien worden van een kopkaart. Snelheden met dit systeem zijn mogelijk tot 60 zakjes per minuut.

Voor meer informatie:
Jan Strijbos
Prins Verpakkingstechniek
Tel: 0318-565880
www.prinsverpakkingstechniek.nl
Publicatiedatum: