Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Automator ontwikkelt etiketteermachines voor folie-verpakkingsmachines

Voor het aan brengen van etiketten op horizontale- en verticale folie verpakkingsmachines heeft Automator een complete lijn van robuuste etiketteermachines beschikbaar. Onze nieuwste oplossing is het etiketteren voor de vormschouder. Het voordeel van deze oplossing is dat er met meerdere etiketformaten kan worden gewerkt zonder de etiketteerunit af te stellen. Alleen de etiketrol wisselen. Eventuele snelheidsverschillen worden gecompenseerd. Met deze oplossing zit het etiket altijd op de juiste plaats waardoor uw producten hun verzorgde uitstraling blijven behouden.



Maar ook is het mogelijk om achter de vulpijp van verticale verpakkingsmachines te etiketteren of om op verpakte producten, met behulp van een transportband, aan de onder en/of bovenkant etiketten aan te brengen.

Afhankelijk van de wensen zetten wij een systeem in. Dit kunnen "low cost"-units zijn of de meer geavanceerde snelle lijnen die wel 500 etiketten per minuut kunnen aanbrengen.

Vele opties zijn mogelijk zoals het integreren van thermal transfer printers, laser systemen, bar code readers of "easy glide"-systemen waarbij de etiketrollen goed bereikbaar en snel te verwisselen zijn.

Ook kunnen wij het printen en aanbrengen van etiketten op transportdozen verzorgen. Hierbij wordt er “in line” en zonder productieverlies een (barcode) etiket op één zijde of om de hoek van de transportdoos aangebracht. De etiketten worden automatisch van de gewenste informatie voorzien en daarna op de dozen aangebracht.

Alle etiketteerunits zijn van een robuuste kwaliteit en geschikt voor gebruik in industriële omgevingen en worden door onszelf opgebouwd. Wij verzorgen tevens de installatie, opleiding en after sales service. Hiermee heeft u het voordeel van één aanspreekpartner voor het gehele traject.

Voor meer informatie bel 010-4156400 of kijk op de website www.automator.nl
Publicatiedatum: