Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Lancering Driscoll's of Europe

Driscoll's vertegenwoordigd in Europa! De nieuwe vestiging 'Driscoll's of Europe' heeft als doelstelling de vraag naar aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen van de Europese Retail kanaal en het Europese Foodservice-kanaal optimaal te bedienen en de dienstverlening te optimaliseren, aldus Soren Bjorn, Driscollís Senior Vice President of International and Business Development.

Het merk Driscollís zal over de gehele Europese markt onder deze merknaam gecommuniceerd worden, het productassortiment bestaat uit aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen.  Het moederbedrijf Driscollís in Watsonville, (CaliforniŽ) heeft een aanzienlijk belang in het bedrijf. Zij zal met een wereldwijd telersprogramma de specifieke groeiontwikkeling van het assortiment in Noord-Afrika en in het Europese continent nauwlettend in de gaten houden en erop toezien dat de hoogstaande kwaliteit van het merk Driscollís wordt gewaarborgd. 

"Driscoll's is in de Verenigde Staten in de gehele lijn zeer succesvol op het gebied van marketing en productontwikkeling door de toepassing van de 'Year round Berry Patch strategie'. We willen hetgeen we van deze benadering hebben geleerd in de Europese markt toepassen. Wij menen dat onze toenemende binding met deze nieuwe organisatie een scherper zicht zal geven op het bereiken van dit doel", aldus Soren Bjorn.

De nieuwe organisatie Driscoll's of Europe is een samenvoeging van Berry Gardens BV en Berry Gardens Plants in Breda. Aan deze organisatie zullen in de toekomst de overige Europese B.V.ís worden toegevoegd.

Theo Houwen is benoemd tot Managing Director van 'Driscoll's of Europe'. Theo Houwen is ruim 19 jaar werkzaam in de Europese voedselindustrie, de laatste jaren als directeur van Bonduelle Noord Europa. Het hoofdkantoor van Driscollís of Europe is  gevestigd in Breda. "Met de ondersteuning uit de VS, zullen we onze marktpositie uitbreiden en Driscollís op de kaart zetten als een sterk en krachtig merk in Europa,Ē aldus Theo Houwen.

"Berry Gardens heeft in de afgelopen jaren een positie verworven in de Europese markt. Door nauwe samenwerking en kennisoverdracht tussen onze medewerkers wereldwijd zal Driscoll's of Europe een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het algehele strategische beleid van Driscollís,Ē aldus Miles Reiter, Chairman/Ceo Driscollís.

De vierde generatie van het  familiebedrijf Driscollís heeft inmiddels de leiding van het bedrijf in handen. Driscollís, gebruikt natuurlijke technieken om de diverse variŽteiten te telen welke leiden tot de oogst van "The Finest Berries in the Worldģ". De missie van het bedrijf is 'Continually Delight Berry Consumers'. Driscoll's conventionele en biologische aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen worden wereldwijd door onafhankelijke boeren geteeld en zijn het gehele jaar verkrijgbaar.

Contact Europa:
Theo Houwen       
T. + (0)76 513 7000
 


 
 

Publicatiedatum: 11-3-2009

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: