Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keurmerk voor C. Lips Transport te Etten-Leur

Per 1 januari 2009 wordt het bedrijf officieel gerund door Peggy Romme- Lips en haar man Jarno Romme. Met het behalen van het Keurmerk Transport en Logistiek zijn ze een weg ingeslagen van verdere professionalisering van de externe en interne organisatie.

De heer Lips is in 1988 gestart met 1 auto. C. Lips Transport is nu een modern transportbedrijf. Een team van 5 medewerkers en een wagenpark van 4 vrachtauto`s zorgen ervoor dat huidige en potentiële klanten tevreden over hun diensten kunnen zijn. Zij streven ernaar om de kwaliteit van hun diensten continu te verbeteren.

Sinds vele jaren verzorgt C. Lips Transport het vervoer van zowel groente en fruit in Nederland en België. Zij hebben hiervoor eigen koelopleggers.
C. Lips Transport gaat samen met zijn gemotiveerde personeelsleden de toekomst tegemoet met als doelstelling om een kwalitatief hoogwaardig dienstverlenende schakel te zijn voor hun opdrachtgevers.

Overname C. Lips Transport een feit

Wat in 1988 begon als eenmanszaak is vandaag de dag een bedrijf met vijf personeelsleden en vier vrachtwagens. Destijds begon Cees Lips zijn bedrijf aan huis aan de Hoevenseweg. Alle trekkende eenheden hadden tot 1999 een vergunning voor binnenlands vervoer. Het werkgebied van de firma Lips breidde zich vanaf 1999 uit richting België zodat nu voor alle wagens een vergunning grensoverschrijdend vervoer aanwezig is.

Nadat Peggy en Jarno een aantal jaren werkzaam zijn geweest in het bedrijf en zo de fijne kneepjes van het vak geleerd hebben is het nu tijd voor de officiële overname. Het is voor hun duidelijk dat zij een verlengstuk van hun klanten zijn, op die manier staan zij in voor de hoogste kwaliteit. Voor de medewerkers en klanten verandert er weinig. C. Lips Transport vof blijft kwaliteit leveren en zorgt voor een adequate afhandeling van uw opdrachten.

Inmiddels zijn Peggy en Jarno verhuisd naar de Hoevenseweg en staan zij voor u klaar.

Voor meer informatie:
C. Lips Transport
Hoevenseweg 26
4874 LW Etten-Leur
Tel: 076-5015268
Fax: 076-5011556
Mobiel: 06-53177993
E-mail
Publicatiedatum: