Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Symposium ‘Voedselveiligheid in de zorg’ biedt laatste inzichten

Welke wijzigingen bevat de nieuwe 'Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie’ en wat is de motivatie achter de gemaakte keuzes? Wat zijn de bevindingen en de speerpunten van de VWA? Welke knelpunten komen in de praktijk voor bij kleinschalige woonvormen en bij uitbrengmaaltijden en wat zijn de mogelijke oplossingen? Dit zijn maar enkele vragen die beantwoord worden tijdens het symposium ‘Voedselveiligheid in de zorg’ op 17 maart.

Tijdens het symposium bieden diverse deskundigen en sprekers uit de praktijk de meest recente inzichten op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid in de zorg. In het programma komen verder aan bod de ins en outs van HACCP-certificering, voedselveiligheid tijdens oefeningen en missies van Defensie en het centraal beheren van HACCP-informatie van verschillende locaties. In een aparte sessie wordt dieper ingegaan op de hygiëne bij zuigelingenvoeding.

Het symposium vindt plaats in het Triavium in Nijmegen en wordt georganiseerd door vakmedium Food Hospitality (voorheen Grootkeuken) in samenwerking met het Vedingscentrum.

Meer informatie en aanmelden voor de bijeenkomst: www.food-hospitality.nl
Publicatiedatum: