Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fruitmasters zet spaaractie Suske en Wiske voort in 2009

De familie van Suske & Wiske is niet meer weg te denken bij Fruitmasters. Sinds 2002 ondersteunen Suske en Wiske onder de noemer "De Gezonde Familie" met groot succes de producten van Fruitmasters. Ook in 2009 zullen de bekende striphelden Suske en Wiske, Jerom, Lambik en Sidonia weer van de partij zijn om het fruit van Fruitmasters te voorzien van onderscheidend vermogen. De Suske en Wiske actie van 2009 is getiteld 'Een actie om in te lijsten' wat verwijst naar de unieke fotolijstjes waarvoor gespaard kan worden.Een actie om in te lijsten!

Met de unieke fotolijstjes van De Gezonde Familie staat u nooit alleen op de foto. Voor 2009 heeft Fruitmasters vier bijzondere fotolijstjes ontwikkeld met daarop verwerkt de beroemde karakters van De Gezonde Familie. Bij de driedimensionale ontwerpen zijn de karakteristieke kenmerken van de figuren meegenomen. Speciaal vervaardigd voor Fruitmasters en dus uniek in hun soort, zijn de fotolijstjes ware verzamelobjecten.

Opzet spaaractie

Net als voorgaande jaren kan de consument per actieperiode van 13 weken sparen voor één fotolijstje. In het eerste kwartaal is het de beurt aan Suske en Wiske, gevolgd door Jerom, Sidonia en Lambik. Voor slechts 10 waardepunten komt de consument in het bezit van een fotolijstje. De waardepunten zijn terug te vinden in schalen en tassen van Fruitmasters gevuld met appels en peren.


Publicatiedatum: 22-1-2009

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: