Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Tacler Livestreammeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Sensationele eigenschappen en mogelijkheden voor het retailkanaal

La Cuisine Culinaire: revolutie voor de magnetron

La Cuisine Culinaire is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Onder dit label worden kant-en-klaar maaltijden en ingrediŽnten geleverd van culinaire topkwaliteit voor de magnetron. De producten beschikken over sensationele eigenschappen en mogelijkheden voor het retailkanaal. La Cuisine Culinaire onderscheidt zich in zoveel opzichten van de nu bekende magnetronmaaltijden dat een vergelijking eigenlijk niet mogelijk is. Door de unieke productiewijze zijn geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen nodig. Het resultaat is dat de producten net zo lekker zijn als vers bereide maaltijden Ďbij moeder thuisí en dat ze net zo gezond zijn met behoud van hun natuurlijke smaak, geur, kleur, structuur en voedingswaarde.

Een ander groot voordeel is dat de producten minimaal een maand houdbaar zijn in de gewone koeling. Er hoeft bij een reŽle inkoop dus nooit sprake te zijn van UHD-overschrijding! Dat betekent dat er geen voedsel meer hoeft te worden weggegooid: in deze tijd van wereldwijd toenemende voedselschaarste een belangrijke ontwikkeling. En dus minder milieubelastend. Binnen dit eigentijdse nieuwe concept past ook de totaal afbreekbare milieubewuste verpakking van La Cuisine Culinaire!

Het geheim van La Cuisine Culinaire zit hem in deze verpakking met het unieke MicVac-ventiel dat bij zowel de bereiding van het voedsel als bij de latere verhitting in de magnetron de luchttoevoer en Ėafvoer regelt. Direct na de bereiding worden de producten verpakt en middels het ventiel volkomen luchtdicht afgesloten. De verhitting in de magnetron is een fluitje van een cent: wanneer het product (altijd binnen zeer korte tijd) klaar is, geeft het ventiel dit met een subtiele fluittoon aan. De magnetron hoeft dus geen seconde langer aan te staan dan nodig is, wat onnodige verspilling van energie tegengaat. En ook te kort verhitten is daarmee verleden tijd. De eerste producten van La Cuisine Culinaire die onlangs op de markt zijn verschenen, zijn Omaís suddervlees, Malse kipsatť met saus, diverse Pastaís waaronder Pasta met verse zalm en pesto, Italiaanse boerenpasta, etc. ook heeft La Cuisine Culinaire een vegetarische pasta daarnaast een groot aantal maaltijdcomponenten, zoals diverse gebruiksklare aardappels, groentes, vis- en vleesproducten. Allemaal op traditionele wijze bereid onder leiding van een topkok.

De producten zijn inmiddels bij diverse supermarkten verkrijgbaar. Vrijwel zonder promotionele ondersteuning zijn de verkoopresultaten al boven verwachting. In combinatie met de uitstekende marge is dit een veelbelovende productaanvulling in het supermarktkanaal. La Cuisine Culinaire promoot haar producten altijd op locatie middels demonstratie daar de smaak zeer onderscheidend is. Het productaanbod van La Cuisine Culinaire is gemakkelijk en snel uit te breiden met nieuwe gerechten. Daarbij kunnen de afnemers ook met eigen voorstellen en initiatieven komen.

Het revolutionaire nieuwe MicVac systeem voor het bereiden van magnetronmaaltijden is ontwikkeld in Zweden en is inmiddels in de Scandinavische landen een groot succes. Meer informatie over het systeem en de gebruikte techniek kunt u vinden op de site www.lacuisineculinaire.nl. In het Drentse Roden is een geheel eigen geavanceerde productielijn en keuken geÔnstalleerd. Die de markt in west Europa moet voorzien.Voor meer informatie:
H en H Food / La Cuisine Culinaire
Dwazziewegen 23
9301 ZR Roden
Tel.: (050) 502 00 67
www.lacuisineculinaire.nl
E-mail

Publicatiedatum: 15-10-2008

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: