Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ronnie Moorman (Willem Dijk AGF) over eerste aankomst Filosofo

"Eerste Spaanse mandarijnen vinden gretig aftrek na rommelig overzees seizoen"

Tholen - Vanmorgen zijn de eerste Spaanse mandarijnen onder het Filosofo-merk weer gelost bij Willem Dijk AGF. Volgens Ronnie Moorman komt de aankomst op een mooi moment. "Het overzeese mandarijnenseizoen verliep in mijn ogen rommelig met weinig vaste lijnen en maatafspraken, waarbij er ondanks de dikke maten toch hoge prijzen werden genoteerd. Mensen zijn toe aan wat nieuws, dat merk ik ook aan de reacties buiten de vaste klantenkring."



"De smaak van de eerste Iwasaki-mandarijnen is altijd friszoet, maar we weten dat onze aflader Aranda niet start met de handel als de mandarijnen nog niet geschikt zijn. We starten overigens op hetzelfde moment als vorig jaar. De mandarijnen zijn prima op kleur en de Iwasaki's zijn altijd wat zachter. Aranda verwacht ons dit jaar weer van een prima aanbod mandarijnen te voorzien", aldus de importeur.



Willem Dijk AGF werkt al jarenlang met het Aranda, gevestigd in de gemeente Valencia, tussen Gandia en Oliva en heeft met het merk Filosofo een naam opgebouwd op de Nederlandse en Duitse markt. "Met enkele weken zullen we een compleet pakket Filosofo-citrus kunnen voeren, waaronder Okitsu en Navelina gevolgd door Clementine en Salustiana", besluit Ronnie.



Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Inkoop Import
Ronnie Moorman
0653374274
ronnie@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl