Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Naalden in aardbeien gevonden

De Queensland Strawberry Growers Association denkt dat een ontevreden ex-werknemer verantwoordelijk is voor de naalden die in een aantal aardbeien zijn gevonden die bij Woolworths verkocht werden. In een verklaring zegt de vereniging 'reden tot verdenking' te hebben dat het om een voormalig werknemer gaat. Gewacht wordt op meer informatie van de politie.

De politie en Queensland Health hebben gewaarschuwd om verpakkingen van twee merken aardbeien weg te gooien of terug te brengen. Het gaat om Berry Licious en Berry Obsession, die in Queensland, New South Wales en Victoria verkocht worden.Volgens Jeannette Young van Queensland Health kwamen de merken van een teeltbedrijf uit Zuidoost-Queensland en werden ze afgezet aan Woolworths die ze aan andere winkels gedistribueerd kan hebben.

Een Facebookgebruiker plaatste enkele dagen geleden een waarschuwing over de Berry Obsession aardbeien nadat een vriend van hem 'een halve naald' had doorgeslikt. "We bekeken de andere aardbeien en ontdekten nog een naald in een ervan. We zitten nu op de huisartsenpost omdat hij ernstige buikpijn kreeg."

Terry Lawrence van de State Crime Command verklaarde dat de politie vermoedt dat het hier om een opzettelijke daad gaat. "Het is duidelijk gedaan met de bedoeling iemand te verwonden. De politie heeft met mensen van het bedrijf gesproken en ze helpen ons bij ons onderzoek."

Volgens mobile.abc.net.au wordt in drie staten naar de dader(s) gezocht.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018