Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tussenstand: Freshriders fietsen € 65.000 bij elkaar voor Daniël den Hoed

Succesvolle 10e editie Freshride

Met nog een Spinning Marathon op 17 november op de agenda is de Freshride die zaterdag 8 september plaatsvond een van de succesvolste edities van de afgelopen jaren. Ruim 60 renners fietsten op deze dag de XL- of L-tour van respectievelijk 202 of 101 km. Tussenstops waren er bij Looye Tomaten en Koppert Biological Systems.



De Freshride is een initiatief van Harvest House en TNI. De deelnemers – afkomstig uit de AGF-sector - willen door deel te nemen aan deze tour een vuist maken tegen kanker. Naast sponsoring door bedrijven die de Freshride een warm hart toedragen, verkopen de deelnemende renners ook rijkelijk gevulde groentenkisten. Niet alleen de Daniël den Hoed Stichting maar ook enkele lokale doelen worden gesteund door de Freshride.



Paprikateler Gerard de Haas, een van de kartrekkers van dit evenement, is lovend over de samenwerking door de hele keten heen: "Samenwerking lijkt een modewoord, maar afgelopen zaterdag was weer een voorbeeld van hoe je met elkaar iets moois kan realiseren. Routemakers, motorbegeleiders, busbegeleiding, koffie' super-de-luxe' bij Looye tomaten, lunch bij Koppert Biological, BBQ van Poleij, maar ook de voorrijders, de duwers, de gaten- dicht-rijders, maar bovenal de 60 fietsers die groentendozen hebben verkocht. Samen hebben we weer een mooi bedrag bij elkaar gereden om een nieuwe onderzoeker bij Daniel den Hoed een kans te geven een onderzoek in de strijd tegen kanker te realiseren. Top".

De 10e editie van de Freshride werd in maart van dit jaar afgetrapt met een Proloog avond, waar huisarts Tamara den Weijer en oud profrenner Maarten Ducrot het belang van gezonde voeding benadrukten. Op 17 november vindt er nog een Spinning Marathon plaats. Hierna wordt het definitieve sponsorbedrag bekend gemaakt en feestelijk overhandigd aan de gesteunde doelen

Voor meer informatie:
Freshriders
www.freshriders.nl

Publicatiedatum: