Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese kastanjeoogst valt 10-15% kleiner uit

"Dit jaar is dankzij het stabiele klimaat en een uitbreiding van het areaal de opbrengst van de kastanjeoogst in Shandong toegenomen. In het teeltgebied van Liaoning is wegens het koude weer tijdens de bloeiperiode de opbrengst met 10% tot 15% afgenomen," zegt Jia Yanmei van Qingdao Justop Industry and Trade.





"Onze kastanjes komen uit Rizhao in Shandong en Dandong in Liaoning. Het seizoen loopt van het eind van augustus tot maart volgend jaar. De kastanjes uit Dandong komen aan het begin van september op de markt. Als gevolg van de verminderde opbrengst zal de prijs op de markt hoger zijn dan in dezelfde periode van vorig jaar. De prijzen voor kastanjes in Shandong zijn op dit moment in vergelijking met vorig jaar min of meer hetzelfde."




Het bedrijf van Jia Yanmei neemt knoflook, uien, appelen, kastanjes en andere AGF-soorten af van grote teeltgebieden. Dit wordt vervolgens geƫxporteerd naar landen en regio's als het Midden-Oosten, de VS, Canada, Japan en Zuid-Korea. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel het merk van de klant als van het eigen merk, Justop Produce.




"De voordelen van Chinese kastanjes in vergelijking met kastanjes van andere landen zijn heel duidelijk. Chinese kastanjes hebben een grote maat, zijn erg zoet en stevig en hebben een mooie glans."

Ms Meilin Jia - business manager
Qingdao Justop Industry and Trade Co.,Ltd
Company website: www.greenproducecn.com
Contact number: +86 186 6179 0326
Email address: meilin@greenproducecn.com
Info@greenproducecn.com
Publicatiedatum: