Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Graaggedaan.nl bundelt krachten met Belgisch platform Localtomorrow

Ruim 7 jaar na de lancering gaat Graaggedaan.nl samen verder met met Belgische branchegenoot Localtomorrow NV. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in online oplossingen voor bakkers, slagers, AGF- en viswinkels.



"Om voorop te blijven lopen, is het belangrijk om continu te investeren in het platform en de software erachter", aldus Joep van Straalen, één van de oprichters van Graaggedaan.nl. "De samenvoeging met Localtomorrow NV zorgt voor een veel groter bereik van onze SAASoplossing. Hier profiteren onze Nederlandse klanten van. Ook op vlak van sales en marketing zijn we erg complementair en is er veel ruimte voor het creëren van synergiën."

Localtomorrow NV is het bedrijf achter o.a. bakkersonline.be, slagersonline.be, meattime.be, fishtime.be en dorponline.be. Naast de activiteiten in België is het bedrijf ook actief in Spanje, Duitsland en Frankrijk.

Maxim Sergeant, CEO van Localtomorrow NV: "De samenwerking met Graaggedaan.nl zorgt voor een vliegende start in de Nederlandse markt en draagt bij aan onze ambitie om de Europese markt te bedienen met online oplossingen voor lokale verswinkels."

De samenwerking focust zich dus in de eerste plaats op de potentiële schaalvoordelen op vlak van softwareontwikkeling. De oprichters en huidige directeuren van Graaggedaan.nl, Aart-Jan van der Kaaij en Joep van Straalen, blijven actief betrokken bij het bedrijf en blijven ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.

Meer informatie:
Graaggedaan.nl
Aart-Jan van der Kaaij (06 21 21 81 30)
Joep van Straalen (06 25 500 6939) of

Localtomorrow
Maxim Sergeant (+32 473 44 27 79)

Publicatiedatum: