Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe topseal verpakking voor druiven

Het Amerikaanse Pretty Lady Vineyards lanceert een nieuwe topseal verpakking die in verschillende formaten beschikbaar wordt voor rode, groene, blauwe en tweekleurige druiven.

Ze waren een van de eersten die jaren geleden een staande verpakking introduceerden en ze blijven vernieuwen en markttrends volgen. Nick Dulcich: "De markt staat niet stil en we doen ons best om te leveren wat gevraagd wordt. Innovatie en investeringen in de toekomst betalen zich altijd terug."

 

Volgens het bedrijf heeft topseal veel voordelen, zoals het garanderen van voedingsveiligheid door de kans te verkleinen om met het product te knoeien. Ook gaat het verspilling tegen en biedt het retailers een consistent product. Vanuit het oogpunt van verpakkingen bekeken zijn topseals efficiënt en maken ze meer variatie mogelijk.
 
In navolging op hun verpakkingen heeft Pretty Lady in een hypermodern verpakkingsstation geïnvesteerd om op de meest efficiënte manier druiven te pakken, te verpakken en te verladen.
 
"Uiteindelijk gaat het ons erom onze klanten te voorzien van veilige, lekkere druiven van hoge kwaliteit. Daarom doen we ons werk, luisteren we, bezoeken we klanten en doen we wat nodig is om door te kunnen gaan."
Publicatiedatum: