Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Draagtasjes voor stukken watermeloen

Steeds meer consumenten verschuiven hun koopgewoonten naar gemaksproducten. Het AMrikaanse Maglio Companies heeft hierop gereageerd met een draagtasje voor rijpe schijven watermeloen. "De ontwikkeling van een gepatenteerd tasje nam enkele jaren in beslag. We wilden de technologie goed ontwikkeld hebben."


 
Tasjestechnologie
De speciale tasjes regelen zuurstof en waterdampdoorlatendheid. Het ademhalingsproces creƫert een sterke atmosferische omgeving, wat resulteert in een stuk watermeloen dat over langere tijd vers blijft.
 
Gunstig voor retailers
Het tasje vermindert de tijd die nodig is om watermeloenen te telen. Volgens ceo Maglio rijpt een kwart meloen drie keer zo snel in een tasje. Het idee is dat men niet meer de punten van een vierde watermeloen af hoeft te knippen om het scheuren van de wikkelfolie te voorkomen, waardoor gewicht en opbrengst verbeterd worden en minder arbeidskosten gemaakt hoeven worden. De tasjes verbeteren ook de houdbaarheid en komen het uiterlijk van de watermeloen ten goede.


 
"In 2017 leverden we miljoenen tasjes, waardoor de afzet steeg."
 
Mening consumenten
Vertegenwoordigers van Maglio deden een consumentenonderzoek in supermarkten en hoorden drie dingen: gemak, versheid en geen geknoei. De tasjes zijn ontworpen met het idee dat consumenten een part van hun kwart watermeloen afsnijden en de rest terug stoppen in het tasje voor later gebruik.

Voor meer informatie:
Janet Hoffer
Maglio Companies
Tel: +1 (910) 612-6932
Publicatiedatum: