Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vincent Langerak nieuwe vertegenwoordiger Flevolof

Vincent Langerak zal per 1 september het team van Flevolof komen versterken. Vincent is 27 jaar. Hij loopt al sinds zijn 14e jaar mee in het bedrijf en weet al veel van het wel en wee bij Flevolof. Vincent is de zoon van Gerald (Geert) en Jannie Langerak.

Na zijn HBO studie International business and languages was Vincent werkzaam bij een zaadbedrijf o.a. als gewas specialist. De komende jaren zal Vincent zich verder verdiepen in de witlof. Hij zal geleidelijk aan alle taken van zijn vader gaan overnemen. Zoals acquisitie, verkoop, relatiebeheer en teeltadvies, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast zal hij contacten onderhouden met de diverse toeleveranciers en dienstverleners in de witlofsector.

Flevolof teelt en verhandelt witlofwortelen, het uitgangsmateriaal voor de professionele witloftrek. De witlofwortelen worden in Flevoland geteeld en geleverd naar witloftrekkers in binnen en buitenland. Zowel gangbaar alsook biologisch. Daarnaast levert Flevolof een aanvullend assortiment aan producten en diensten, zoals witlofkweeksets, witlofkweekbakken, verenkelingsrekken, transport, opslag en sorteren.
 
Voor meer informatie:
Vincent Langerak
Flevolof
Tel +31 623 762 289
vincent@flevolof.nl
www.flevolof.nl
 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Vincent, succes met je nieuwe uitdaging!
Met vader Gerald als leermeester gaat dit helemaal goed komen.
Mvgr. Maurice Koppen
Oakfield Champignons BV, Stramproy - 2018/09/04 13:12:42.000© AGF.nl 2018