Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vanaf 15.00 uur

Open dag Oskam-Neerijnen

Ondanks het feit dat op veel fruitbedrijven de oogst-activiteiten zijn losgebarsten, zal dinsdag 28 augustus de open dag bij Oskam-Neerijnen plaatsvinden. Op deze dag toont het bedrijf de resultaten van de uitbreiding van de sorteer- en verpakkingscapaciteit aan het grote publiek.



Tijdens de open dag gunt de firma Jan Oskam u een blik op de noviteiten die zij als zelfstandig fruithandels- en teeltbedrijf hebben toegepast om toekomstgericht te kunnen werken. Ruim een verdubbeling van de oppervlakte zal een noodzakelijke boost geven aan de sorteer- en verpakkingscapaciteit.

Vanaf 15.00 uur zijn belangstellenden welkom. Ten tijde van het prikken van een datum had niemand kunnen vermoeden dat er een lange warme zomer en daarmee een vroege pluk aankwam. Het zal echter ook zeker de moeite waard zijn om na 18.00 uur te arriveren want het open huis duurt tot zeker 22.00 uur. Volgens de firma Oskam is er geen mooier moment denkbaar, gezien de nieuwe machines en de volle percelen.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom!

Gegevens open dag:
Datum: dinsdag 28-08-2018
Tijd: 15.00 – 22.00 uur

Navigatie-adres: Mark 34 in Meteren

Voor informatie:
E: kees@janoskam.nl
M: 06-53371003

Publicatiedatum: