Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinezen aan de Poolse appelen

Polen is binnen Europa het grootste land met betrekking tot de appelteelt. Ook is het land de derde grootste appelleverancier ter wereld. De jaarlijkse appeloogst van Polen heeft een volume van ongeveer 4 miljoen ton. Ongeveer 70% hiervan is bestemd voor de export. De helft van de export betreft verse appelen voor directe consumptie. Polen heeft qua appelexport nu al China ingehaald. Poolse appelen zijn bij consumenten erg in trek wegens de hoge mate van voedselveiligheid, de rijke smaak en de diversiteit aan rassen. De meest bekende appelrassen uit Polen zijn de tweekleurige, rode en gele Europese rassen.

Poolse appelen

Poolse appelen komen elk jaar in oktober op de markt, waarna het aanbod doorloopt tot april. Handelsovereenkomsten tussen China en Polen komen sneller tot stand dan handelsovereenkomsten tussen China en andere Europese landen. Polen is nu bezig met onderhandelingen over de export van appelen naar China.



"Shanghai Qinwei International Trade is gespecialiseerd in de import en retail van AGF. Met onze ervaring en lokale contacten is Qinwei in staat om het hele jaarrond vanuit de belangrijkste teeltgebieden allerlei fruitsoorten te leveren, zoals mango's, dragonfruit, sinaasappelen, mandarijnen, kleine ananassoorten uit Thailand en pomelo's. Dit jaar zijn we van plan om Poolse appelen aan de Chinese markt te leveren. We willen Chinese consumenten van de verse smaak van Poolse appelen voorzien. We zijn vooral gericht op de Xinfadi-fruitmarkt in Beijing en de Jiaxing-fruitmarkt in Zhejiang. We verwachten Poolse appelen op alle middelgrote markten van China af te kunnen zetten," aldus directeur Yi Linnuo van Shanghai Qinwei International Trade.

Yi Linnuo - President
Company name: Shanghai Qinwei International Trade Co., Ltd.
Company website: www.qinwei.ru
Contact number (WeChat): +86 150 2160 0690
Email address: qinweish@126.com
Publicatiedatum: