Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
partner Total Produce

Argofruta wordt nieuw licentiehouder van Sun World

Sun World Innovations heeft het Braziliaanse Argofruta toegevoegd aan z'n lijst van licentiehouders wereldwijd. Het partnerschap met Sun World geeft Argofruta de mogelijkheid om hun pitloze druiventeelt uit te breiden en verschaft het bedrijf toegang tot binnen- en buitenlandse markten.

Argofruta is gespecialiseerd in de teelt en afzet van druiven, meloenen, gember, limes, mango's, guave en passiefruit.
Door het brede scala aan producten en een partnerschap met Total Produce voorziet het bedrijf jaarrond binnen- en buitenlandse markten van vers fruit. In 2015 bouwde het een opslag van 8.000 m2 en het bedrijf verwacht een stijging van de teelt en de afzet.

Garth Swinburn van Sun World: "We verwachten met Argofruta onze aanwezigheid op de wereldmarkt in fruit te verstevigen. We vertrouwen erop dat onze telers door de toegang tot pitloos fruit hun inkomsten kunnen verhogen, dat de hoeveelheden pitloze druiven in BraziliĆ« zal stijgen en dat onze verschillende merken meer bekendheid krijgen." De nieuwe licentiehouder voegt zich bij 70 handelaren over de hele wereld die fruitrassen van Sun World verkopen.
Publicatiedatum: