Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse Jupiter introduceert ARRA-druiven op Aziatische markt

Jupiter zal samen met andere grote spelers van de AGF-sector aanwezig zijn bij een aantal beurzen in Azië. Het bedrijf zal hierbij nieuwe rassen van zijn ARRA-druiven introduceren. Oprichter en CEO Mark Tweddle en Allan Lo, de algemeen directeur voor de afdeling Asia Pacific, zullen met andere leden van het Jupiter-team te vinden zijn in de grootste stands van het bedrijf tot nu toe.



Asia Fruit Congress
Voordat het bedrijf deelneemt aan Asia Fruit Logistica, zal het team van Jupiter ook te vinden zijn bij het Asia Fruit Congress op 4 september in Hong Kong. 

Jupiter heeft veel vertrouwen in de steeds belangrijker wordende markt van Azië en de Grote Oceaan. Het bedrijf heeft daarom zijn Aziatische hoofdkantoor in Hong Kong geplaatst en is nu medesponsor van het Asia Fruit Congress. Mark Tweddle zegt extreem trots te zijn om op deze manier betrokken te zijn bij de 20ste editie van dit congres.

"De markt voor verse AGF in Azië en de Grote Oceaan is een van de grootste en snelst groeiende markten ter wereld. We zijn erg blij hier deel van te mogen zijn," aldus Mark.

De Jupiter Group is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf teelt nieuwe druivenrassen, maar heeft ook een wereldwijd aanbod van citrus, hardfruit, steenfruit en kiwi's. Jupiter is een marktleider op het gebied van verse AGF en is als zodanig op de zeventiende plaats vermeld van de International Track 200 van The Sunday Times.

Jupiter is te vinden in hal 3 bij stand 3M27. Het Asia Fruit Congress loopt van 4 september tot 7 september.

Klik hier voor meer informatie over Jupiter.

Voor meer informatie:
Kirsty Fleetwood
Jupiter Group
Tel: +44 (0)1952 822 200
Email: kirstyf@jupitermarketingltd.com
www.jupitermarketingltd.com

Publicatiedatum: