Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Mike Leenders, Baltussen Konservenfabriek:
"Onafgebroken produceren met dezelfde hoge snijkwaliteit"
Voor Baltussen Konservenfabriek is het erg belangrijk om afval te verminderen, te investeren in kwaliteit en voedselveiligheid, maar ook in flexibiliteit en innovatie. "Dus toen Baltussen Konservenfabriek op zoek ging naar een snijwijze voor rode bieten die zowel de kwaliteit als de stabiliteit kan verhogen, stelden wij de FAM Centris 400 voor met snijmaat gotische boog in reepjes en schijfjes", aldus Bent Devreker, Account Manager Benelux bij FAM. "De gotische boog is een groot, innovatief reepje dat hoge kwaliteit en stabiliteit biedt. Dat was voor Baltussen Konservenfabriek een belangrijke reden om voor de FAM Centris 400 te kiezen voor het in schijfjes en reepjes snijden van zijn rode bieten."
FAM Centris 400
"We zijn heel blij dat we zijn overgeschakeld op de FAM Centris 400", zegt Mike Leenders, hoofd van de technische afdeling. "Het lichtere gewicht van de snijkoppen maakt ze makkelijker te hanteren. En de consistentie is indrukwekkend: we hoeven de snijkop nooit bij te stellen en krijgen iedere keer exact hetzelfde snijresultaat. Voor de verwerking van onze rode bieten hadden we vroeger 3 verschillende messen nodig. Nu gebruiken we 1 robuust mes dat niet kan breken. Daardoor kunnen we onafgebroken produceren met dezelfde hoge snijkwaliteit."
"Een leuke extra is dat de FAM Centris 400 een alleenstaande machine is", voegt plant manager Willem van de Ree toe. "Rode bieten worden dikwijls in de lente of herfst verwerkt, maar omdat de productie ervan doorheen het hele jaar schommelt, vereist dit hoge flexibiliteit." Diezelfde flexibiliteit kan teruggevonden worden in de samenwerking met FAM. "Wanneer we iets vragen, reageren ze enorm snel. Als er zich een probleem voordoet, denken ze actief mee. We zijn enorm blij om hen als partner te hebben."