Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yvonne van Asselt, Coop

"Misverstand: Gratis champignons zijn juist exclusief cadeau"

Tholen - De Vakgroep Paddenstoelen LTO luidde deze week de noodklok. "Wanneer er geen prijsverhoging voor wordt doorgevoerd, dan is de champignonteelt in Nederland over 5 jaar verdwenen", zei voorzitter Ko Hooijmans. Stunts van supermarkten met laaggeprijsde champignons zijn de sector een doorn in het oog. Een actie met gratis champignons van Coop werd aangehaald als stuitend voorbeeld, maar dat blijkt een misverstand. Het was geen actie maar juist een exclusief cadeau. Woordvoerdster Yvonne van Asselt van Coop: "Wij hebben een select aantal deelnemers van ons luisterpanel een waardebon voor doosje champignons cadeau gegeven als dank voor deelname aan een onderzoek. Deze waardebon is onterecht op aanbiedingen site Pepper.com geplaatst en is daarna een eigen leven op facebook gaan leiden."

Het luisterpanel is het online klantenpanel van Coop. "Met de inbreng vanuit het luisterpanel willen we onze organisatie verder verbeteren. Leden van het luisterpanel ontvangen acht tot twaalf keer per jaar een uitnodiging via e-mail om deel te nemen aan een online onderzoek en aan leden die meededen geven we een attentie."