Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verduyn

Vierde wortelontkopper om aan groeiende vraag te voldoen

Het is de vierde wortelontkopper die Verduyn, een Belgisch familiebedrijf dat een ruim assortiment wortelen voor onder meer de industrie en de versmarkt teelt, wast, sorteert, snijdt en verpakt, in bedrijf heeft genomen. In 2008 begonnen zij met twee automatische wortelontkoppers type WOA-3 waarna na twee jaar een derde werd aangeschaft. De vierde WOA-3 is toegevoegd om aan de groeiende vraag te voldoen, meldt Sormac die de machine leverde.



"De WOA-3 is doordacht en zeer degelijk gebouwd. Er is alleen gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en betrouwbare onderdelen. Ook de robuustheid van de machine spreekt ons aan. Dit biedt ons de garantie dat we continu kunnen blijven produceren. Dat is ook wel gebleken in de ruim tien jaar dat we inmiddels werken met de WOA-3 automatische wortelontkoppers", zegt Daniel Verduyn over de machine.

Doorontwikkeling
Sormac heeft samen met het Belgische bedrijf aan een ontwikkeling van het snijsysteem van de wortelontkoppers gewerkt. Dit resulteerde in een eenvoudig en robuust principe, waarbij de messen met behulp van een hendel kunnen worden ingeklapt. Hierdoor kan de machine met een eenvoudige mechanische handeling worden omgeschakeld van alleen ontkoppen naar het ontkoppen en in stukken snijden van de wortels.

Voor meer informatie:
Sormac
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
Nederland
T: +31 (0)77 351 84 44
F: +31(0)77 320 48 01
info@sormac.nl
www.sormac.nl

Publicatiedatum: