Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Asperge Platform toont autonome oogstmachine

Tekort aan seizoensarbeiders zorgt ervoor dat diverse bedrijven bezig zijn met het ontwikkelen van een aspergeoogst machine. Tijdens het Asperge Platform op 31 augustus te Venlo toont AvL Motion de werking van hun eerste autonome asperge oogstmachine. "Deze is snel, breed inzetbaar en betrouwbaar. De autonome selectief oogster van AvL Motion voldoet aan de wensen van de huidige praktijk. Een machine die op bestaande percelen, groot en klein, inzetbaar is. Makkelijk verplaatsbaar en betrouwbaar", aldus de aankondiging.



"De oogstmachine is dit jaar uitvoerig getest in de praktijk en heeft zijn principe bewezen. Kwaliteit en kwantiteit zijn zoals het hoort waarmee AvL Motion een interessante oplossing heeft voor de asperge oogst." Tijdens het Asperge Platform kunnen bezoekers kunnen uitgebreid informatie verkrijgen over de machine en de wijze van werken.

Het Asperge Platform richt zich op nieuwe kennis. De oogstmachine van AvL Motion is daarvan een voorbeeld. Het Asperge Platform is voor ieder gratis toegankelijk en vindt plaats op de Brightlands Campus Greenport Venlo op 31 augustus van 13.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.compas-agro.nl

Voor meer informatie:
Compas
Ronnie de Hoon
M: 0031 (0)6-31199385
E: info@compas-agro.nl
www.compas-agro.nl
Publicatiedatum: