Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleine hoeveelheden of verschillende producten in flexibele verpakkingen

Of het nu aardappelen, groenten, fruit of noten zijn, het moet allemaal netjes gedoseerd en verpakt richting afnemers. De nieuwste generatie verpakkingsmachines is speciaal ontworpen voor een verpakkingsproces met kleine hoeveelheden of verschillende producten in flexibele verpakkingen. De uitvoering in (grotendeels) RVS maakt de machine geschikt voor de voedingsmiddelen industrie. Hiervoor heeft Prins Verpakkingen de Prins EVO 300 HS verpakkingsmachine op de markt gezet.



Het is een lage intermitterende verticale vorm-, vul- en sluitmachine. Het compacte ontwerp van de Prins EVO 300 HS maakt het gemakkelijk om in kleine productie locaties te werken. De machine wordt bestuurd door een eenvoudig te bedienen Siemens PLC-besturingssysteem.De Prins EVO 300 HS is zo geconstrueerd dat hij zowel met diverse weeg- en doseersystemen als wel handmatig af te vullen is.

Voor meer informatie:
Prins Verpakkingstechniek
Storkstraat 35, 3905 KX Veenendaal
T: +31 (0)318 565 880
E: info@prinsverpakkingstechniek.nl
Publicatiedatum: