Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Per direct ook verse fruitmanden in de regio Hannover

Fruitful Office breidt uit naar Hannover

Kantoorfruitleverancier Fruitful Office motiveert bedrijven sinds 2011 om hun medewerkers regelmatig manden met vers fruit aan te bieden. Het hoofdargument daarbij is investeren in het bedrijfsklimaat en de gezondheid van de medewerkers op de lange termijn. Vanwege het groeiende aantal klanten in de omgeving van Hannover heeft het bedrijf nu ook hier een vestiging geopend.


Directeur Enzio Reuß op het hoofdkantoor aan de rand van de stad Frankfurt

"Een eenvoudig te realiseren maatregel om de levenskwaliteit op de werkplaats te verbeteren", beschrijft directeur Enzio Reuß de fruitmanden. Bedrijven kunnen de manden met kantoorfruit in twee verschillende afmetingen als een soort abonnement bestellen, Fruitful Office brengt de manden gewoonlijk twee keer per week naar de arbeidsplaatsen, gevuld met verse fruitsoorten van het seizoen.


De bonte fruitmanden van Fruitful Office zijn in twee afmetingen verkrijgbaar

Ten noorden van de A2 heeft het bedrijf een 200 vierkante meter grote hal met geïntegreerde koelruimte gehuurd. Hier wordt het verse fruit 's nachts vanaf 3 uur geleverd, uitgesorteerd en in porties verdeeld. Appelen, bananen en druiven zitten normaal gesproken standaard in elke mand. "Gedurende het hele jaar leveren we echter 20 tot 25 verschillende groenten- en fruitsoorten'', aldus Enzio. 

Verdere informatie:
Fruitful Office GmbH
GF: Enzio Reuß
Zentrale:Dieselstraße 37 
60314 Frankfurt
+49 69 43008208-0 
Publicatiedatum: