Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Multipond toont innovaties op de Empack 2018 in Brussel

Nieuwse weger ziet ophopingen of gaten in de belegging

Integratie van software leidt tot het automatisch detecteren van ophopingen of "gaten" in de belegging op wegers en automatische correctie van de productstromen. "Met de MP14-2400-2500-J multihead weger hebben we een optimale oplossing ontwikkeld voor de fresh food industrie", laat Multipond weten. Deze innovatie tonen ze tijdens de komende Empack 2018 in Brussel.



"De Multipond is uitgevoerd met het gepatenteerde Argus 3D camera systeem. De twee camera's en 3D software maken een voortdurende diagnose van de productstroom boven op de Multipond waardoor de eventuele product ophopingen of "gaten" in de belegging vroeg herkend worden, en de Multipondsoftware automatisch de product kan stromen. Dit is met name voor moeilijke producten een ontwikkeling die leidt tot een hogere performance met meer uptime en minder rejects in de verpakkingslijn. Tevens regelt het systeem zich zelf in waardoor geen specialisten nodig zijn om de Multipond te bedienen.

De Multipond J-generatie weger is gebouwd conform USDA en EHEDG richtlijnen, en is daardoor optimaal te reinigen en bovendien IP69 waterdicht. Multipond heeft haar Multihead gekoppeld aan de nieuwe technologie in haar nieuwste Overgavesysteem.
Dit is conform de Multipond J-generatie gebouwd wat zorgt voor een snelle en eenvoudige reiniging. De machine is volledig IP67 waterdicht.


Een hygiƫnisch Multipond overgavesysteem met robot technologie.


Voor meer informatie:
www.multipond.nl

Publicatiedatum: