Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Kasaardbeienteelt Ontario breidt uit

Aangezien de vraag voor plaatselijk in kassen geteelde aardbeien toeneemt, kondigt DelFrescoPure fase twee aan van haar productie-uitbreiding van in kassen geteelde aardbeien van zes hectare naar een totaal van zeventien hectare voor de aardbeienteelt. De uitbreiding zal volledig uitgerold worden tegen november 2018 om te voldoen aan de marktvraag aan producenten uit Ontario van in kassen geteelde aardbeien van nationale kleinhandelaars en klanten.

"Sinds de lancering van onze YES!Berries Your Everyday Snack!ô toonden nationale en lokale kleinhandelaars enorme interesse voor onzw in kassen geteelde aardbeien uit het Ontario programma," zei Carl Mastronardi, directeur van Del Fresco Produce. "Met de toezegging van de kleinhandelaars en de vraag van de consumenten zetten we onze visie voort om de grootste in kassen en onder lampen geteelde aardbeienproducent in Ontario te worden."

De uitbreiding vertoont vernieuwende technologie voor het telen in alle jaargetijden met inbegrip van energieschermen en HPS groeilampen om een 7 hectare gecontroleerde microklimaatomgeving te voorzien om aardbeien te telen. "Door de bijkomende oppervlakte is DelFrescoPure Canada's grootste in kassen geteelde aardbeienproducent in een gecontroleerde omgeving met HPS groeilampen," voegde Mastronardi er aan toe. 

"Onze klanten willen een smakelijke aardbei met een plaatselijke smaak," merkte Ray Mastronardi op, vice-directeur Verkoop. "Door onze vernieuwende groeipraktijken bieden wij een aardbei aan met een hoge brixwaarde, vol traditionele aardbeiensmaak en wij maken enkel gebruik van een geÔntegreerde plaagbestrijding om een propere en pure aardbei af te leveren."

DelFrescoPure brengt in kassen geteelde aardbeien op de markt onder YES!Berries Your Everyday Snack!ô in twee gemakkelijke verpakkingen: een 340 grams en een verpakking van 3 pakjes van 110 gram voor onderweg.

Voor meer informatie: 
Ray Mastronardi
Del Fresco Produce
Tel: +1-519-733-6101

Publicatiedatum: 9-8-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: