Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijgenexporteur zoekt nieuwe markten in Europa

De Riofresh groep teelt en verkoopt Tunesisch en Marokkaans groenten en fruit op verschillende internationale markten. Een van hun topproducten is de Tunesische vijg. Fatma Zramdini: "Vijgen zijn een delicaat en populair product. De vraag ernaar is altijd hoger dan het aanbod."

Riofresh exporteert de meeste vijgen naar de golfstaten als Qatar, Koeweit, Bahrein, Oman en Dubai. Het bedrijft zoekt naar nieuwe markten in Europa. Fatma: "Om het aanbod te verhogen zijn we van plan nieuwe teeltbedrijven te openen."



Vijgen worden in Djebba geteeld en zijn van het Bouhouliras. Fatma: "Dit ras is uniek in het gebied. Het bevat antioxidanten, vitamines en vezels en heeft een milde smaak. Dit is een goed jaar met een goede oogst en een goede kwaliteit vijgen."

De Riofresh groep heeft twee fruitlocaties: één in Tunesië en de ander in Marokko. Riofresh zal niet alleen nieuwe teeltbedrijven voor vijgen opstarten, maar ook voor Marokkaanse tomaten en aardbeien en voor Barbary vijgen en Tunesische granaatappelen.


Barbary vijgen



Voor meer informatie:
Riofresh Afrique
Marocco: 
Casablanca
Marché de Gros
00212 661 289 756
Amine Arirene
Tunisia:
Tunis
Marché de Gros
00216 9746 2459
Fatma Zramdini

Publicatiedatum: