Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dominicaanse Republiek start teelt rode en witte pitahaya

"De internationale markt voor pitahaya groeit. Azië en Zuid-Amerika verhogen het areaal om aan de wereldwijde vraag te voldoen. Daarom is de Dominicaanse Republiek begonnen met de teelt van de rode en witte pitahaya," zegt teler en exporteur Cesar Perez.

Hij legt uit dat privé sectoren op verschillende locaties in het land pitahaya telen. "Voor het hele eiland is het de bedoeling dat we in juni 2019 op meer dan 250 hectare telen en dat we van daaruit groeien."



De Dominicaanse Republiek heeft het voordeel van goede logistiek in de vorm van dagelijkse vluchten naar de VS, Frankrijk, Italië, Colombia, Panama, Mexico, Rusland, Duitsland, België, Spanje, Nederland en Puerto Rico. "Door deze frequente vluchten kunnen we met concurrerende vliegtarieven werken. Belangrijk om te vermelden is dat de pitahaya gecertificeerd zal zijn via GlobalGAP om wereldwijd aan alle markten waar vraag is geleverd te kunnen worden.


Voor meer informatie:
Cesar Perez
Delicias Caribeñas SRL
Exotic Farm SRL
M: 8093761508
E: cdpruiz@gmail.com
E: jmartinezexotic@gmail.com
Publicatiedatum: