Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

IG International viert 1000ste container appelen van Stemilt Growers

Indiaas grootste fruitimporteur IG International heeft in samenwerking met het Noord-Amerikaanse Stemilt Growers, leverancier van hardfruit, succesvol aan de vraag naar biologisch AGF in het land kunnen voldoen. Het bedrijf besloot de aankomst van de 1000ste container appelen van Stemilt groots te vieren in aanwezigheid van enkele notoire gasten. Verschillende artiesten en een master chef maakten de avond tot een hoogtepunt. Het feest werd afgesloten met het aansnijden van een taart.

IG International vertegenwoordiger Tarun Arora: "Deze viering onderstreept onze decennia lange belofte over het leveren van exotisch en heerlijk fruit aan onze consumenten. De komst van de 1000ste container met Stemilt appelen getuigt van de groei die we als partners doormaken. We kijken uit naar de toekomst."

Stemilt Growers vertegenwoordiger William Young: "We zijn er erg trots op om ons partnerschap met IG International te zien groeien en zijn blij groei en uitbreiding in verschillende delen van het land te zien. We kijken ernaar uit onze Indiase klanten het beste te mogen bieden."

Mark Wallace van de USDA: "Eerst wil ik Bill welkom heten omdat hij vanuit de VS is gekomen om dit met ons te vieren. De appelconsumptie in India is gestegen. Het eten van een appel per dag voorziet in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 20% vezels, 8% vitamine C, 7% kalium en 130 calorieën zonder vet, natrium en cholesterol. Sommige scholen in India stellen het meenemen van fruit naar school verplicht, sommige moedigen een fruitpauze aan. Ik wil benadrukken dat vers fruit een belangrijk onderdeel van een dagelijks dieet vormt en dat iedereen een dagelijks portie fruit zou moeten eten."

Celebrity chef Ajay Chopra: "Indiërs ontwikkelen steeds meer smaak voor exotisch fruit om de hoge voedingswaarde en gezondheidseffecten. Ze experimenteren graag met dergelijk fruit en voegen het toe aan salades, smoothies en andere interessante gerechten. Alle fruit van Stemilt, vooral appelen, staat bekend om z'n unieke smaak die elk gerecht kan verrijken. De samenwerking tussen de twee bedrijven maakt het elke fruitlover mogelijk om z'n smaakpapillen tevreden te stellen en het hele jaar door te genieten van exotisch fruit."

Aan het einde van de avond werd een dankwoord uitgesproken door Shubha Wadhawan van IG International. IG International is een vooraanstaand koelketenbedrijf dat producten van hoge kwaliteit in het land levert. Met deze viering werden de banden met Stemilt Growers verstevigd alsook het vertrouwen van de consument.

Voor meer informatie;
Shubha Wadhawan
IG International Pvt. Ltd.
Mobile: +91 9899487775

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018