Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prototype watermelon peeler bijna klaar, verwerker gezocht voor praktijktest

Watermeloen is de rijzende ster. Dankzij het lekkere sappige vruchtvlees, de vele vitaminen en de prachtige rode kleur is het een veelgevraagd product. "De vraag naar watermeloen verwerkende machines komt regelmatig bij ons binnen", meldt machinebouwer ZTI op haar website. "Dat is een leuke uitdaging. De structuur van de watermeloen vraagt om een uiterst delicate behandeling. Het product beschadigt snel."



De ontwikkeling van een nieuwe smart machine, de Watermelon Peeler, sprak het bedrijf direct aan. "Het past prima in onze 'range' van fruitverwerkende machines. Het prototype is bijna klaar en we willen graag samen met een Launching Customer de machine in de praktijk toetsen.



Launching Customer
Daarom zijn we op zoek naar een grote verwerker van watermeloen. Ben jij of ken jij een bedrijf die dat doet en die ook graag vooraan staat bij nieuwe technologische ontwikkelingen, neem dan contact met ons op. Samen zorgen we voor een prachtige nieuwe smart machine."

Voor meer informatie
ZTI smart machines
De Dijken 1
1747 EE Tuitjenhorn
The Netherlands
T:+31 (0)224 - 55 33 00
Publicatiedatum: