Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

De Poel Koel- & Vrieshuis kiest voor Boltrics’ WMS

De Poel Koel- en Vrieshuis heeft recentelijk haar maatwerk WMS ingeruild voor een nieuw WMS. Ze hebben gekozen voor de branche oplossing van Boltrics, waarmee ze toegang hebben tot de nieuwste functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn voor koel- en vrieshuizen.

Al sinds de jaren '80 laat De Poel Koel- & Vrieshuis ontwikkelingen zien. Na de overname in 2011 door Auke Weening is dit niet veranderd. Op het moment is De Poel zelfs één van de grotere koel- en vrieshuizen van het Noorden en om de groei bij te kunnen benen, is er een moderniseringsslag vereist. Waar het huidige maatwerkpakket niet meer voldeed aan de eisen, raakte De Poel overtuigd van Boltrics' mogelijkheden. Met name de toekomstgerichtheid was hierin doorslaggevend. Nu kan het Noordelijke koel- en vrieshuis gebruik maken van een future-proof WMS in de cloud, waarbij de douane-entrepot functionaliteit heel wat administratief werk gaat besparen. 

Eigenaar Auke Weening: "De Poel is altijd bezig met de toekomst. Vroeger zorgde de economische groei ervoor dat wij moesten uitbreiden met een nieuw vrieshuis. Nu zijn het de technologische ontwikkelingen waar je bij moet blijven. Voor je het weet is het te laat. Door de branchekennis van Boltrics en de mogelijkheden voor ons entrepot, weet ik dat we voor de komende tijd voorzien zijn van alles wat we nodig hebben. En als we iets missen, schakelen we dat gewoon bij."

Voor meer informatie:
De Poel Koel- & Vrieshuis
Molenweg 10a 
9231 HS Surhuisterveen 
+31(0) 512-362898

Voor meer informatie:
Boltrics
Galileïlaan 23B
6716 BP Ede
+31 (0)318-742 550

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018