Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Philip van Geest: "Vrouwen bloot, handel dood"

Combinatie heet weer en vakantie niet best voor AGF-handel

Tholen - 'Vrouwen bloot, handel dood, zo luidt een aloud gezegde in de AGF-sector en blijkt ook dit jaar weer van toepassing. "De eetpatronen veranderen als het langdurig warm is. Mensen hebben geen zin om te koken, terwijl de producties vaak skyhigh zijn, wat overigens weken later ook weer gevolgen heeft voor de producties op dat moment", zegt Philip van Geest van Van Geest International.

"Over het algemeen is in de vakantieperiode de handel toch al lauwer. De combinatie van vakantie en heet weer is prachtig voor de mensen die vrij zijn, maar voor de handel niet. Tenzij..... alles in Zuid-Europa en Frankrijk verpietert en daardoor vraag vanaf de concurrentiezijde ontstaat. Maar tot nu toe valt er, op de ijsbergslamarkt na, weinig plezier te beleven. Tomaten draaien feitelijk door. Komkommers liggen nu even op een goedbetaald peil voor de zomer, maar de rest is matig tot ronduit slecht, of zelfs dramatisch", besluit Philip.

Voor meer informatie:
Philip van Geest
Van Geest International
Tel: 0174-514300
www.vgibv.nl