Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Marktinformatie Flandria

Grote aanvoer venkel voor voordelige prijzen verkocht

Een grote aanvoer van venkel werd aan erg voordelige prijzen verkocht. De aanvoer van jonge prei is overzichtelijk. Prijzen zijn iets gedaald. Normaal voor de tijd van het jaar. De aanvoer van groene selder nam toe: prijzen zijn meer dan gehalveerd. Een beperkte aanvoer jonge busselwortelen werd aan stabiele prijzen verkocht. 
 
Ruim aanbod van bloemkool werd aan erg lage prijzen verkocht. Broccoli werd in overzichtelijke aanvoer aan voordelige prijzen verkocht. Voordelige prijzen voor vollegrondspinazie. Serre is beperkt aan stevigere prijzen te koop. Productie piekt voor alle sorteringen! Prijzen zijn nog verder gedaald tov vorige week. Erg laag voor de tijd van het jaar! Een topaanvoer van komkommers werd aan voordelige prijzen verkocht. Grote volumes aubergine en courgette werden aan fors gedaalde prijzen verkocht. Paprika : oranje en groen zijn de duurste kleuren. Geel en rood werden voordelig aangeboden. Het assortiment is overzichtelijk: boterbonen, tuinbonen, snijbonen, Prijzen zijn normaal.

Duurder
Een overzichtelijk aanbod in alle slasoorten: kropsla, lollo's, eikenblad, ijsberg, (krul)andijvie, veldsla en rucola. Prijzen worden goed ondersteund. Het aanbod van witloof stijgt licht. Stevige prijzen.

Bron: LAVA nieuwsbrief


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018