Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bewerkte AGF is deze maand het thema in Wereldwijd Uitgelicht

In augustus staat bewerkte AGF in 'Wereldwijd Uitgelicht' op AGF.nl. Aardappelen, groenten en fruit die een bewerking zijn ondergaan zoals (fruit)salades, sappen, gesneden groenten en aardappelproducten staan deze maand centraal. Een belangrijk marktsegment. Onderzoek van Nielsen laat zien dat markten in de hele wereld een snelgroeiende vraag naar convenience kennen. Meer dan een kwart van de wereldwijde consumenten zegt producten te zoeken die hun leven makkelijker maken (27%) en gemakkelijk te gebruiken zijn (26%), terwijl ongeveer één op de vijf consumenten op zoek is naar producten geschikt voor kleine huishoudens (20%) en afgestemd op een specifieke behoefte (19%).



Bijdragen of interviewverzoeken voor Wereldwijd Uitgelicht ontvangen wij graag via redactie@agf.nl.

Wereldwijd uitgelicht is de plek om je als bedrijf te profileren door middel van een advertentie. Je kunt in augustus nog vier weken lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op AGF.nl voor 600 euro of 175 euro per week. Neem hiervoor contact op met izak@agf.nl.
Publicatiedatum: