Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directeur voor Greenyard Fresh Germany

Reiner Scheidler wordt de nieuwe directeur van Greenyard Fresh Germany. De 55-jarige staat per direct samen met Harald Abendroth aan de top van de wereldwijd actieve leverancier van verse groenten en vers fruit. Reiner Scheidler is verantwoordelijk voor de domeinen sales, sourcing en marketing voor Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast is hij lid van het internationale managementteam van de Fresh Division van Greenyard. Daarmee houdt hij zich proactief ook met de internationale oriƫntatie van het bedrijf bezig.

Reiner Scheidler en Harald Abendroth van Greenyard Fresh GmbH

Reiner Scheidler kent het bedrijf heel goed: hij is sinds 2013 directeur van Greenyard Fresh Austria en bovendien Key Account Director van Greenyard Fresh Germany. Zijn functie als directeur in Oostenrijk zal hij verder uit blijven oefenen. De geleerde econoom beschikt over meer dan dertig jaar nationale en internationale branche-ervaring en was zowel aan de telers- alsook aan de verkoopkant actief.


Publicatiedatum: