Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacco Smid, VDH Products:

"Elektronica componenten onder druk door wereldwijde schaarste"

"Onze orderportefeuille is goed gevuld. De ontwikkeling van elektronica neemt niet af", onderstreept Jacco Smid, Manager BU Sales van VDH Products. VDH Products, gevestigd in het Drentse Roden, zit vooraan in de ontwikkeling van elektronica voor onder andere klimaat regelsystemen, een sector waarin veel wordt verwacht. VDH Products maakt elektronica voor klimaatbeheersing en heeft zich door de jaren heen sterk gepositioneerd in verschillende industrieën nationaal en internationaal. De laatste jaren is er veel vraag naar nieuwe ontwikkelingen. VDH Products profiteert ook van de flinke toename in de vraag naar elektronica, bijvoorbeeld apparaten die met internet zijn verbonden. Het zijn de trends waarop VDH Products als producent en ontwikkelaar van elektronische systemen op meelift.

Elektronica componenten die toegepast worden voor nieuwe systemen zijn, in tegenstelling tot een aantal jaar geleden, nu nog maar een beperkte periode verkrijgbaar op de markt. De ontwikkelingen vliegen ons om onze oren, omdat de elektronicamarkt snel verandert. Dit is ook een van de motoren achter de groei die VDH Products doormaakt. Deze groei heeft, samen met de grotere omvang en complexiteit van projecten, echter wel een impact op de organisatie. De komende tijd zullen we verschillende processen verder moeten verbeteren om efficiënt te kunnen blijven werken, zeker met oog op de wereldwijde schaarste aan elektronica componenten waar we dit jaar zeker rekening mee moeten houden'.

Nieuwe SMD lijn – Smart Industrie 4.0.
Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen hebben wij onlangs besloten om een compleet nieuwe SMD lijn aan te schaffen, welke naast de huidige SMD lijn wordt geplaatst. Deze nieuwe state of the art SMD lijn geeft ons de capaciteit die nodig is om door te kunnen groeien en waardoor wij efficiënter en sneller kunnen produceren. Conform reeds overige geïmplementeerde systemen en processen is dit wederom een stap in Smart Industrie 4.0.

'De ontwikkelingen vliegen ons om onze oren, omdat de elektronicamarkt snel verandert'. Over het algemeen worden we nog steeds geconfronteerd met lange doorlooptijden en zullen prijzen deels stijgen. Het kan zijn dat als bepaalde elektronica componenten niet op voorraad zijn, er moet worden uitgeweken naar een alternatief circuit, alternatieve elektronica componenten waarbij er veelal sprake is van een prijsverhoging.
Klanten worden daarom steeds meer aanbevolen om een lange termijn zichtbaarheid te bieden, omdat dit de enige kans is om op tijd te leveren.


Voor meer informatie:
VDH Products BV
Produktieweg 1
9301 ZS Roden 
Tel: +31(0)50 302 89 00 
Fax: +31 (0)50 302 89 80 
info@vdhproducts.nl 
www.vdhproducts.nl
Publicatiedatum: