Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

25-27 november, Kortrijk Xpo

Interpom Primeurs 2018 uitverkocht

De 19de editie van Interpom Primeurs zal plaatsvinden van zondag 25 tot en met dinsdag 27 november 2018 in Kortrijk Xpo (België). Interpom Primeurs is een indoor vakbeurs in Europa voor de hele aardappel- & groentebranche waar de volledige keten aanwezig is: van teelt tot en met verwerking en vermarkting. De vakbeurs noteert opnieuw groeicijfers en is nu al maanden voor de beurs met 315 exposanten volledig uitverhuurd. Interpom Primeurs staat bekend als de grootste internationale indoor aardappelbeurs ter wereld, hét vakplatform bij uitstek om de laatste marktevoluties, prijsontwikkelingen en innovaties te volgen. De komende editie verwacht niet minder dan 20.000 bezoekers en geldt als 'kick-off' van de wereldwijde campagne 'Can you image a world without potatoes'?

Volledig uitverhuurde standoppervlakte
De laatste edities van Interpom Primeurs zijn gekenmerkt door forse groeicijfers en sterke internationalisering. Ook dit jaar wordt iedere m² van het beurzencomplex van Kortrijk Xpo benut en is de beurs al maanden voor datum volledig uitverhuurd met nog eens 500m² extra t.o.v. vorige editie. Interpom Primeurs zal een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten presenteren voor de volledige keten: zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen en groenten uit heel Europa en ook steeds meer uit andere continenten. De vorige editie klokte af met 19.938 bezoekers (+2%) uit 49 landen wereldwijd en kreeg een aanbevelingsscore van maar liefst 8,5/10. Ook dit jaar verwacht de organisatie om die aantallen opnieuw te overtreffen.

Interactieve walk-in seminars op Innovatieplein 'Innovation & the future of the potato'

Naast het exposantenaanbod en de talrijke netwerkmogelijkheden, biedt Interpom Primeurs via het innovatieplein in hal 6 een boeiend 'walk-in seminar' programma. In korte, interactieve sessies van 20 minuten komen zowel binnen- als buitenlandse sprekers hun kennis, ervaringen en visie delen over thema's rond innovatie in de aardappelketen. Dit innovatieplein geeft een blik op de toekomst van de branche en is gratis toegankelijk voor de beursbezoekers. Hiermee wenst de organisatie de volledige keten te informeren, verder te professionaliseren en aanzetten om samen te werken aan een innovatieve en duurzame toekomst. Zo wordt o.m ook de nieuwe Brancheorganisatie Aardappelen officieel voorgesteld in aanwezigheid van de Vlaamse en Waalse ministers van landbouw Joke Schauvliege en René Collin. Het volledige programma met de sprekers zal eind september bekend gemaakt worden.

Can you imagine a World without potatoes?
Op Interpom Primeurs zal het CIP (International Potato Center) het startschot geven van de campagne 'Can you imagine a world without potatoes', een internationale campagne die de globale bewustwording van het belang van de aardappel voor de mensheid wil versterken. 'Kan je je een wereld voorstellen zonder aardappelen?'! Deze vraagstelling zal miljoenen consumenten wereldwijd doen nadenken over de aardappel als bron van voeding. Zo worden ze bewust gemaakt van de verbazingwekkende biodiversiteit van aardappelen die een belangrijke, positieve rol kunnen spelen bij de toekomstige uitdagingen zoals klimaatsveranderingen, voedselveiligheid en ontwikkeling.

Online bezoekersregistratie en verkoop tickets gestart
Net zoals vorig jaar dienen bezoekers zich vooraf online te registreren op de website van de beurs om hun toegangsticket te kopen. Ook de houders van een gratis- of reductie uitnodigingskaart dienen zich vooraf te registreren via een code vermeld op de uitnodiging. Pas nà registratie (en betaling indien van toepassing) ontvangt de bezoeker een e-ticket met barcode. Dit document met barcode geldt als enige toegangsbewijs en zal worden gescand aan de ingang van de beurs. De tickets kunnen nu reeds online aangekocht worden op www.interpom-primeurs.be.

Voor meer informatie:
Interpom Primeurs
Kortrijk Xpo
Annick Pycarelle
T. +32 (0)56 24 11 11


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018