Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleine aanpassing kan grote gevolgen hebben voor modulair transport

Het lijkt misschien een eenvoudig product, de transportband. Maar een kleine aanpassing kan grote gevolgen hebben. Zeker wanneer je zoals Tolsma-Grisnich 3 km transportband per jaar maakt: "Het ontwerpen van een nieuwe generatie transportband is dus niet een activiteit die je even tussendoor doet."



Halverwege 2017 is Tolsma-Grisnich met een schone lei aan het ontwerp begonnen. "Een een team van medewerkers heeft op basis van wensen uit de markt een nieuw concept uitgewerkt. Daarbij is door alle afdelingen naar het productontwerp gekeken. Onder andere is er gekeken naar modulaire opbouw, minimaliseren van aantal onderdelen, eenvoudiger assembleren en alternatieve productieprocessen met behoud van de Tolsma-Grisnich look and feel. Door deze aanpassingen is de transportband minder vervuilend, heeft deze een langere levensduur, kan het onderhoud gemakkelijker worden uitgevoerd en is de band in de toekomst gemakkelijk aanpasbaar."



Op dit moment wordt de 0-serie banden geproduceerd en geassembleerd en begin augustus bij klanten in de directe omgeving ingezet. "De nieuwe generatie modulaire transportbanden is het eerste product van een reeks nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan het standaardiseren en optimaliseren van onze productfamilies. Hierdoor optimaliseren we onze producten, zodat deze optimaal passen bij de actuele klantvraag in de verschillende marktsegmenten. Zodat we als Tolsma-Grisnich potentiƫle klanten in de verschillende markten van een nog beter passende oplossing kunnen voorzien."



Tolsma-Grisnich
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
T. +31 (0)527 63 64 65
F. +31 (0)527 69 95 32
Publicatiedatum: