Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Wagenpark Poolse aardappelvervoerder uitgebreid met zeven bandlossers

Afgelopen mei heeft H.W. van der Peet & Zn. zeven nieuwe bandlossers mogen leveren aan Agropol Potato Ltd. in Grodzisk Mazowiecki (Polen). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten voor de agrarische sector.

Op verzoek van de grootste klant van Agropol, voerde H.W. van der Peet & Zn. het nodige maatwerk uit aan de bandlossers. Zo zijn de hefboom, de schuif en de uitstroomopening uitgevoerd in ongeverfd aluminium. Bijzonder aan de nieuwe bandlossers is ook het relatief lage gewicht. Daardoor hebben de opleggers een groter laadvermogen, wat kostenbesparend werkt. Uiteraard tot tevredenheid van de opdrachtgevers van Agropol!Agropol Potato Ltd. is geen onbekende voor H.W. van der Peet & Zn. Het bedrijf rijdt met 50 combinaties, waarvan meer dan 40 opleggers uit Nieuwkoop komen. Agropol rijdt met zowel nieuwe als gebruikte opleggers.

Het Poolse transportbedrijf vervoert overwegend aardappelen, naar een van de grootste chipsfabrikanten in Europa. In eerste instantie als een van de toeleveringsbedrijven, maar sinds 2006 is Agropol de enige vervoerder voor deze afnemer.

H.W. van der Peet & Zn. wenst Agropol veel veilige kilometers met de nieuwe bandlossers.

Voor meer informatie:
Agropol Potato Sp.z o.o.
Ul. Zachodnia 1
05-825 Grodzisk Mazowiecki
Polen

Voor meer informatie:
H.W. van der Peet 
Transportweg 64
2421 LS Nieuwkoop
+31(0)172 579 318

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018