Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wagenpark Poolse aardappelvervoerder uitgebreid met zeven bandlossers

Afgelopen mei heeft H.W. van der Peet & Zn. zeven nieuwe bandlossers mogen leveren aan Agropol Potato Ltd. in Grodzisk Mazowiecki (Polen). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten voor de agrarische sector.

Op verzoek van de grootste klant van Agropol, voerde H.W. van der Peet & Zn. het nodige maatwerk uit aan de bandlossers. Zo zijn de hefboom, de schuif en de uitstroomopening uitgevoerd in ongeverfd aluminium. Bijzonder aan de nieuwe bandlossers is ook het relatief lage gewicht. Daardoor hebben de opleggers een groter laadvermogen, wat kostenbesparend werkt. Uiteraard tot tevredenheid van de opdrachtgevers van Agropol!



Agropol Potato Ltd. is geen onbekende voor H.W. van der Peet & Zn. Het bedrijf rijdt met 50 combinaties, waarvan meer dan 40 opleggers uit Nieuwkoop komen. Agropol rijdt met zowel nieuwe als gebruikte opleggers.

Het Poolse transportbedrijf vervoert overwegend aardappelen, naar een van de grootste chipsfabrikanten in Europa. In eerste instantie als een van de toeleveringsbedrijven, maar sinds 2006 is Agropol de enige vervoerder voor deze afnemer.

H.W. van der Peet & Zn. wenst Agropol veel veilige kilometers met de nieuwe bandlossers.

Voor meer informatie:
Agropol Potato Sp.z o.o.
Ul. Zachodnia 1
05-825 Grodzisk Mazowiecki
Polen

Voor meer informatie:
H.W. van der Peet 
Transportweg 64
2421 LS Nieuwkoop
+31(0)172 579 318
Publicatiedatum: