Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Export begint vanuit Desert Fruit Pack store

"We zijn momenteel bezig met de verpakking van Medjool, Khallas en Zamli dadels voor de markten in Zuid-Afrika, Europa en het Midden-Oosten. Tijdens dit proces is onze investering in een 10.000 vierkante meter grote verpakkings- en verwerkingsfaciliteit, de Desert Fruit Pack store, van onschatbare waarde gebleken," zegt Charles Edmonds, technical manager bij Pack Store and Farming.

Het pakstation, dat aan de Europese veiligheidsnormen voldoet, is het grootste in Namibië en kan gemakkelijk concurreren met internationale faciliteiten wat het verwerken van dadels betreft. Het magazijn is gevuld met de modernste apparatuur en deze hightech omgeving zorgt ervoor dat verpakken en verwerken met de grootste mogelijke efficiëntie gebeurt. De dadels van hoge kwaliteit worden per stuk gesorteerd om aan de internationale indelingscriteria te voldoen. Verwacht wordt dat het verpakken tot eind juli doorgaat.Desert Fruit Namibia's dadels vult tijdens deze periode van het jaar een gat. Charles: "Zuid-Afrika heeft momenteel geen toegaan tot telers uit het Midden-Oosten omdat hun product vorig jaar al tijdens hun zomer is geoogst. Onze dadels zijn er klaar voor en precies op tijd."

De gebouwen van Desert Fruit vormden een van de grootste constructieprojecten van de afgelopen jaren en was de grootste privé investering in die tijd. Het complex werd in februari 2017 geopend door de minister van binnenlandse zaken Ivula Itana.

Voor meer informatie;
Desert Fruit Namibia
Seth Holmes
Tel: +27 83 258 5958;

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018