Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Guido Heerman, Guido Fruit
“Italiaans druivenseizoen gaat zo zijn gangetje”
Tholen – "Het begin van het Italiaans druivenseizoen is erg goed geweest. We hebben al vanaf 20 mei hoofdzakelijk Italiaanse druiven binnen", vertelt Guido Heerman van Guido Fruit. Het bedrijf biedt het hele Italiaanse seizoen, pit- en pitloze druiven aan. "Vandaag verhandelen we meer druiven met pit, maar de seedless- variëteiten blijven niet achter, mede dankzij de verbeterde rassen die laatste jaren op de markt gekomen zijn. Op dit moment is de vraag en het aanbod van druiven vrij stabiel, het gaat zo zijn gangetje. Ook de prijzen zijn normaal voor de tijd van het jaar."
Guido Fruit is gespecialiseerd in Italiaanse druiven. Van de Egyptische hebben de Italiaanse druiven weinig concurrentie ervaren. "De Italiaanse druif onderscheidt zich van andere druiven door de smaak." Guido Fruit werkt met telers van het vaste land uit de regio Puglia en met telers uit Sicilië. "In beide gebieden worden dezelfde variëteiten geteeld, maar toch zien we dat liefhebbers de druiven uit Sicilië verkiezen boven de druiven van het vaste land", besluit Guido.