Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Qualiservice neemt Etter Beratung over

De Zwitserse bedrijven Qualiservice (Bern) en Etter Beratung (Biel) hebben besloten hun krachten te bundelen. Per 1 januari 2019 zal Etter Beratung door Qualiservice over worden genomen.

Voor de klanten betekent deze stap: meer prestatie uit één hand en een nog omvangrijkere keuze aan dienstverleningen. Naast de bekende en gewaardeerde prestaties van Qualiservice op het gebied van kwaliteitsborging, zal men voortaan ook consultingdiensten aan gaan bieden. De advisering van bedrijven zal toekomstig zowel door de huidige contactpersonen van Etter Beratung gedaan worden, alsook deels door medewerkers van Qualiservice.

Men zal in het bijzonder advisering aanbieden op het gebied van ISO 9001, ISO 22'000, FSSC, IFS, SwissGAP, GlobalG.A.P., Suisse Garantie, productveiligheid, hygiëne, veiligheid op de werkvloer volgens EKAS, OHSAS 18'001, ISO 45'000, etc.

Het Zwitserse competentiecentrum voor alle kwaliteitsvragen van de AGF-branche wordt hiermee nog efficiënter en past zich aan de stijgende eisen van de klanten en de markt aan. Gelijktijdig kon er met deze oplossing een optimale opvolgregeling voor Etter Beratung gevonden en gerealiseerd worden.

Qualiservice is een gemeenschappelijk bedrijf van de Zwitserse verenigingen uit de AGF-branche.

Voor verdere informatie:
Qualiservice GmbH
Olaf Apelt
Belpstrasse 26
CH-3001 Bern

Etter Beratung GmbH
Markus Rölli
Neuenburgstrasse 122
2505 Biel/Bienne
Tel. 079 351 60 11
markus.roelli@etter-gmbh.ch
www.etter-gmbh.ch

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018