Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PostNL breidt foodbezorging uit naar ochtend

 PostNL breidt deze week zijn foodnetwerk uit en bezorgt ook in de ochtend boodschappen, maaltijdboxen en andere verse voedselproducten. De online foodmarkt groeit en met name zakelijke klanten willen ook in de ochtend leveren of beleverd worden. Denk aan bakkers en supermarkten die via PostNL leveren aan crèches, schoolkantines en politiekazernes. Of aan restaurants die verse producten in de ochtend willen ontvangen. Maar ook consumenten kunnen hun boodschappen voortaan ontvangen tussen 8.00 en 13.00.

Kort tijdvak
PostNL bezorgt voor meer dan 50 foodaanbieders,waaronder Ekoplaza, Mathijs Maaltijdbox, Beef & Steak en Bakkerij Remmerswaal. De foodbestellingen van de verschillende aanbieders worden gebundeld en vanuit één hub gesorteerd en gedistribueerd. Ontvangers krijgen nauwkeurige informatie over het bezorgmoment van hun verse producten. Het tijdvak waarbinnen PostNL foodproducten bezorgt is 30 minuten.

PostNL-koelbox
PostNL vervoert de verse producten in de PostNL-koelbox op de juiste temperatuur en voedselveilig. De PostNL-koelbox wordt verzegeld en pas bij aflevering geopend, zodat de temperatuur tot en met het moment van bezorgen wordt bewaakt. Na het bezorgen neemt de bezorger de koelboxen weer mee retour. PostNL kan de duurzame koelboxen daardoor tot 500 keer hergebruiken. En foodaanbieders hoeven de producten niet zelf in (kartonnen) dozen te verpakken.
Publicatiedatum: