Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clipnetverpakking blijft geliefd in supermarkt

De clipnetverpakking blijft een herkenbare verpakking binnen de AGF-afdeling van de supermarkt. Van netten gevuld met mandarijnen tot knoflookstrengen – van nectarine bakjes tot doosjes met wilde perziken; de clipnetverpakking blijft geliefd met name door het gebruikersgemak, de functionaliteit en het waarborgen van de kwaliteit van het product.

Voor het vervaardigen van clipnetverpakkingen introduceerd Sarco de Rev Vega. Een automatische, hoge efficiency verpakkingsmachine die een breed scala van producten kan verwerken, verpakt in een buisvormig net met een metalen clipsluiting. De machine is zowel geschikt voor gebreid- als voor geëxtrudeerd net. De Vega verpakt losse producten tot 2 kg, maar ook plastic- of kartonnen schaaltjes. Daarnaast kan de machine een wijnglaslabel of een handvat toevoegen aan de verpakking.



De Vega kan producten verpakken zoals: courgette, paprika's, komkommers, aubergines, wortelen, appels, meloenen, sinaasappels, citrusvruchten, peren, uien, knoflook, aardappels, kastanjes, champignons en alle producten in een schaal of tray zoals bijvoorbeeld steenvruchten.De Vega-machine maakt onderdeel uit van een lijn verpakkingsmachines - gespecialiseerd in het verpakken met net onder de merknaam Rev. Sinds het voorjaar van 2017 is Sarco Packaging in het bezit van het Rev-Agentschap in Nederland en ze zijn dan ook trots om deze machines te kunnen presenteren.



Rev is een behendig en gespecialiseerd productiebedrijf met al 20 jaar ruime ervaring in verpakkingsmachines en complete productielijnen voor groenten en fruit. Rev is marktleider in: wegers voor gevoelige producten (abrikozen, appels, perziken, pruimen, kersen, tomaten), netting machines (met clip of geseald; voor losse producten, in-punnets of in-line producten), fruitcounters, taping machines, filming machines voor kratten, fillers of trays en end-of-line machines.


Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Jaap van der Sar
Tel: (0)418 56 25 53


Publicatiedatum: