Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Amerikaanse JBT neemt FTNON uit Almelo over

JBT Corporation (NYSE: JBT), wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft de overname bekendgemaakt van FTNON, specialist in apparatuur voor de versproducten, kant-en-klaarmaaltijden en petfoodsectoren. JBT heeft het in Nederland gevestigde bedrijf, dat aanwezig is in meer dan 60 landen, gekocht voor € 32 miljoen vóór gebruikelijke aanpassingen achteraf.

Tom Giacomini, JBT's Voorzitter, President en Chief Executive Officer, zei: "FTNON biedt ons toegang tot de markt voor de verse voedselverwerking, waarmee wij snel kunnen inspelen op de snelgroeiende vraag naar verse kant-en-klaar producten
"Het brengt ook robottechnologie voor het snijden, ontkernen en schillen van fruit en groenten - een waardevolle functie om repetitieve menselijke arbeid te automatiseren. Als onderdeel van JBT voorzien we kansen om de wereldwijde penetratie van FTNON uit te breiden, haar after salesactiviteiten te laten groeien en de winstgevendheid te vergroten." De overname van FTNON zal naar verwachting een jaarlijkse omzet van ongeveer $ 30 miljoen toevoegen aan de FoodTech-activiteiten van JBT.


Voor meer informatie
FTNON
T: +31-546-549605

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018