Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Adam & Eve Fruchthandel

"Ons aanbod omvat alles wat gastronomie nodig heeft"

Als Nurten Orakci, oprichtster van Adam & Eve Fruchthandel, begint met werken, is het buiten nog donker. Haar dag begint net als bij vele handelaren op de Großmarkt München al om drie uur in de nacht. Dan komen de eerste vrachtwagens met producten die uitgeladen en gecontroleerd moeten worden. Kwaliteit staat bij het bedrijf van Nurten op de eerste plaats. "We controleren onze producten vier keer per dag. Zo kunnen we de klanten de beste kwaliteit garanderen. Dat komt bij ons steeds voor de prijs."Het bijzondere aan haar bedrijf is de diversiteit aan producten die aan worden geboden. "We bieden alles aan wat gastronomen nodig hebben. Of het nou gaat om dranken, groenten, fruit, dennentakken voor kerst of rozen voor Valentijnsdag, bij ons is alles mogelijk", zegt de 27-jarige. "Van mei tot en met september bieden we vooral lokale producten aan, zoals sla. Maar ook internationale producten worden aangeboden, deze komen veelal uit Marokko, China, Turkije en Nederland."

In Bayern levert het bedrijf in een straal van 300 kilometer rondom München. Haar klanten zijn niet alleen de hotellerie en gastronomie, maar ook evenementenlokalen.

Nurten Orakci is geschoold handelaar en werkt nu reeds sinds zeven jaar op de Großmarkt. Op een gegeven moment besloot ze om zich zelfstandig te maken en Adam & Eve Fruchthandel op te richten. Dit bedrijf bestaat sinds oktober 2016. Tegenwoordig, bijna twee jaar later, heeft het bedrijf met bijna veertig medewerkers een tweede vestiging in Nürnberg. In totaal heeft ze op het Großmarkt-areaal in hal 4 en 5 samen 450 vierkante meter aan opslagruimte ter beschikking. Voor de toekomst plant Nurten de opening van nog een vestiging, in Kempten, gelegen in het mooie Allgäu.

De vestiging in de Großmarkt München ligt Nurten Orakci desondanks na aan het hart: "De centrale ligging is heel geschikt voor ons. Als een leverancier niet levert, hebben we veel alternatieven door de handelaren die hier op de Großmarkt gevestigd zijn. De Großmarkt is een ontmoetingsplaats voor leveranciers, hier komen vraag en aanbod samen."

Voor verdere informatie:
Adam & Eve Fruchthandel GmbH & Co. KG
Schäftlarnstr. 10
81371 München
Telefoon: +49 89 76 70 44 22
Telefax: +49 89 76 70 44 21
E-mail: info@adamundeve.eu

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018