Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe multihead weger voor Bas Boer Noten

Voor familiebedrijf Bas Boer Noten is het belangrijk dat noten sneller en professioneler konden worden ingepakt. Skillpack kreeg de uitdaging om bij het familiebedrijf een multihead weger te leveren. Samen blikken ze terug op het project.Bas Boer Noten: "Wij zijn een familiebedrijf wat al lang bestaat maar altijd onze noten zelf in schepte op de markt. De jongere generatie binnen ons bedrijf begon met een webshop, meer zakelijke klanten en al snel kwamen de nodige problemen om de hoek. Want hoe doe je dat met 400 producten op je website die allemaal verpakt moeten worden? Zelf van te voren met de hand inscheppen dan maar? En dat werkte voor enkele bestellingen per dag maar dit bleek al snel einde verhaal! Op een gegeven moment was er niet meer 'tegen aan te scheppen' en dan moet je wat. Na hele goede informatieve gesprekken en adviezen van Skillpack hebben wij de stap genomen om te investeren in een geautomatiseerde inpakmachine."

Wat was nou echt uniek aan dit project?
"Bijzonder dat je ineens gigantisch veel aankan, ook als groeiend klein familiebedrijf die hier nog geen ervaring mee heeft. Daarnaast als je goede producten hebt, en goede middelen om dit aan de man te brengen op een efficiënte manier kan dat toch alleen maar positief uitpakken voor je bedrijf. Wat wij echt leuk vonden is dat Skillpack bijzonder goed de tijd heeft genomen voor ons ook al zien wij ons als een kleine klant die eerst niet goed wist of dit een logische stap was binnen ons bedrijf. En nu kunnen we uiteraard niet meer zonder."

De reactie van de eigenaar
Bas (de eigenaar) heeft wel 100 keer gezegd hoe blij hij er mee is. Er werden bijna evenveel foto's en filmpjes gemaakt van de inpakmachine als van de kinderen dus dan weet je het wel. Daarnaast waren ook de collega's super enthousiast. Zij konden ineens in zeer korte tijd enorm veel productie maken. "Sinds deze innovatie in ons bedrijf zijn we nog meer gaan verkopen en soepeler gaan werken."

Voor meer informatie
Skillpack
Ohmweg 39
2952 BD Alblasserdam
T: +31 (0)78 693 3900
F: +31 (0)78 691 6486
E: info@skillpack.nl
www.skillpack.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018